sorteer op
a-z
sorteer op
groepsgrootte

Smoothie workshop!

(inclusief diner)

Smoothie Workshop: Een waanzinnig lekkere en gezonde workshop: de smoothie-workshop. Een smoothie is een alcoholvrij, koud drankje vol fruit, wat in de blender gemixt wordt met yoghurt of room. In deze workshop wordt u meegenomen in alle smoothie-feiten en technieken. Daarna gaat u zelf aan de gang met de blender en bereidt u de perfecte smoothie. Als afsluiter krijgt u les in het flairen: de bartechniek van het gooien en vangen van de flessen.

Diner: Een gezellig diner in een sfeervol restaurant.

uitje Enschede workshop Smoothie
55 euro

vanaf 12 personen

Coffee lovers!

(inclusief diner)

Proeverij koffie: Wilt u alles weten over koffie? Voel, proef en beleef koffie! Luister naar de enthousiaste espresso-specialist die u vol passie vertelt over de herkomst van de koffie, met alle varianten, de produktie en de geschiedenis. Proef de diverse koffiespecialiteiten die voor uw ogen bereid worden en maak uiteindelijk zelf de perfecte Latte Macchiato!

Diner: Een gezellig diner in een sfeervol restaurant.

uitje Enschede koffie proeverij
55 euro

vanaf 12 personen

Whisky in the jar!

(inclusief diner)

Whisky workshop: Een zeer verzorgde en complete workshop waar u door een enthousiaste whisky-kenner wegwijs wordt gemaakt in de wonderen van het gerstdestillaat. De geschiedenis, vele anekdotes en een uitgebreide proeverij van enkele top whisky’s!

Weekschotel: Een heerlijk hoofdgerecht met keuze uit vis, vlees en vegetarisch.

Uitje Enschede workshop whisky
55 euro

vanaf 12 personen

Make me over!

(inclusief diner)

Workshop Make-up: Welke kleuren en technieken brengen het beste van u naar boven? Een gezellige workshop waar u ook nog wat van leert!

Diner: Twee gangen diner, wilt u een voorgerecht en een hoofdgerecht, of juist een hoofdgerecht en een nagerecht?

Uitje beauty workshop Enschede
55 euro

vanaf 8 personen

De Lama's Improvisatie

(inclusief diner)

Workshop Improvisatie: ln een soort ode aan het bekende programma De Lama’s, organiseren wij voor groepen onder leiding van een humoristische en bevlogen docente een acteer- en improvisatie-les! Deze wordt opgevolgd door een wedstrijdje Lama’s. Veel lachen, veel leren, onvergetelijk!

Vlees of vis: Het beste uit Twente. Een heerlijk stukje vis of vlees, met groente uit Twente en huisgemaakte friet! Genieten!  (uiteraard ook een vegetarische variant).

uitje improvisatie workshop enschede de lama's
55 euro

vanaf 10 personen

GPS: Wagen! Wikken! Winnen!

(inclusief diner)

GPS workshop ‘Wagen!Wikken!Winnen!’: is een interactief GPS spel waarbij het draait om behendigheid, doorzettingsvermogen en een flinke dosis gezond verstand. Overwin samen met je team de hindernissen, handicaps en uitdagingen, met natuurlijk maar één doel: de overwinning!

Vlees of vis: Altijd goed en als u wilt ook heel verrassend: een hoofdgerecht met keuze uit vlees of vis. Wij hebben keuze uit verschillende restaurants in Twente!

uitje Enschede gps workshop Wagen wikken winnen
55 euro

vanaf 15 personen

The hands of a princess!

(inclusief diner)

Workshop Manicure: Een echte manicure voor u en uw vriendinnen: een badje, een massage, een masker, een peeling. En natuurlijk worden de nagels prachtig gelakt!

Vlees of vis: Altijd goed en als u wilt ook heel verrassend: een hoofdgerecht met keuze uit vlees of vis.

Uitje Enschede workshop Manicure
55 euro

vanaf 10 personen

Cocktails and Dreams

(inclusief diner)

Cocktail workshop: Achter een professionele bar krijgt u van een van de leukste bartenders van Nederland les in de basisprincipes van het bereiden van cocktails en jongleren met flessen en shakers. Uiteraard maakt u zelf ook een cocktail, namelijk de perfecte mojito! En als u goed heeft opgelet, is die heerlijk om te drinken!

Vlees of vis: Het beste uit Twente. Heerlijk stukje vis of vlees, met groente uit Twente en huisgemaakte friet! Genieten! (uiteraard ook een vegetarische variant).

Uitje cocktail workshop Enschede
55 euro

vanaf 12 personen

Feel the rhythm

(inclusief diner)

Djembé: Onder leiding van een vriendelijke en gedreven djembé-instructeur ontdekt u met uw groep de eeuwenoude trommeltechnieken. Het ritme wordt snel opgenomen door uw groep en u zult meemaken dat u gezamenlijk met een fantastisch vlammend muziekstuk de workshop beëindigt.

Vlees of vis: Het beste uit Twente. Heerlijk stukje vis of vlees, met groente uit Twente en huisgemaakte friet! Genieten!  (uiteraard ook een vegetarische variant).

workshop djembe Enschede
55 euro

vanaf 12 personen

Wine and Dine

(inclusief diner)

Wijnproeverij: Waarom smaakt een wijn zoals hij smaakt? Wat maakt een wijn een goede wijn, en wat maakt een wijn spectaculair? Proef waanzinnige wijnen en geniet van de amuses.

Diner: Na al die hapjes volgt een heerlijk hoofdgerecht en klein dessert.

Uitje Enschede workshop Wijnproeverij
55 euro

vanaf 5 personen

Workshop SUP

(inclusief diner)

Workshop: SUP Kennen jullie dit al? SUP is de afkorting van Stand Up Paddling. Het is ontstaan uit de golfsurfsport! De surfdudes staan op hun plank te wachten op de golfen of op golfloze dagen en ze gingen wat peddelen. Zie je je zelf als een Surfdude in Nederland…..

Diner: Een heerlijk BBQ op de locatie van het Suppen om het relax gevoel vast te houden.

Uitje Enschede workshop Sup
55 euro

vanaf 8 personen

Curling!

(inclusief diner)

Workshop Curling: Die mysterieuze Olympische sport van de winterspelen waar we soms verbaasd, maar meestal geamuseerd naar kijken, ligt nu binnen uw handbereik! Dit is echt een vernieuwende ervaring en u zult verbaasd staan hoe snel u verslingerd raakt aan dit ‘jeu des boule op ijs”. Na een korte uitleg gaat u de baan op en begint de wedstrijd!

Stamppottenbuffet: Wat past er beter bij een activiteit op de schaats dan een uitgebreid stamppottenbuffet? Een gezellige en stevige afsluiting van deze bijzondere dag!

Uitje Enschede Curling
55 euro

vanaf 10 personen