sorteer op
a-z
sorteer op
groepsgrootte

Sushi workshop

(inclusief diner)

Sushi workshop: U wordt ontvangen met warme sake en wat hapjes. Daarna leren ze u alle fijne kneepjes van het bereiden van de bekende Japanse sushi. U zult verbaasd staan hoe leuk, verrassend en leerzaam deze workshop is en hoe makkelijk u 5 verschillende soorten sushi leert bereiden. En uw kunstwerkjes neemt u mee naar huis, zodat u uw zelf bereide sushi kunt uitdelen! Een top-workshop!

Menu: Na het snoepen van de sushi tijdens de workshop, geniet u van een heerlijk hoofdgerecht in een leuk restaurant in Enschede met een klein dessert na!

Uitje Sushi workshop Enschede
65 euro

vanaf 10 personen

Step and Shoot

(inclusief diner)

Workshop Step: Een leuke en sportieve buitenactiviteit: steppen. Maar dan niet op de step die u als kind had, maar op een originele kickbike: deze moderne step is licht, snel en voor iedereen eenvoudig te bedienen.

Workshop Shoot: Bent u de nieuwe Robin Hood? Ervaar de kracht van de klassieke pijl en boog. Een kleine competitie.

3 Gangen Diner: Drie gangen diner, keuze uit vis of vlees, met groente uit Twente.

Uitje Enschede workshop Step and Shoot
65 euro

vanaf 12 personen

Tapas-kookworkshop

(inclusief diner)

Tapas-kookworkshop: Al die kleine lekkere hapjes in de Zuid-Europese vakantielanden… In deze kookworkshop bereidt u samen met uw groep onder vrolijke en gezellige begeleiding verschillende soorten tapas en ander fingerfood.

Diner: En al die zelfgemaakte tapas samen zijn natuurlijk ook direct uw feestdiner!

Uitje Enschede Tapas kookworkshop
65 euro

vanaf 8 personen

Pitch and Putt de Luxe

(inclusief diner)

Pitch & Putt: Na een kop koffie met krentenwegge krijgt u een korte en duidelijke uitleg over het nieuwste golfspel: Pitch & Putt. Dan gaat u zelf de baan op. Pitch & Putt is een uitdagend spel waarmee u en de rest van uw gezelschap snel veel plezier zult beleven. 

Diner: Bij een groep boven de 15  is er een BBQ of warm en koud buffet op locatie. Met  overheerlijk toetjes buffet. Voor kleinere groepen een heerlijk 3 gangen diner met keuze uit vis, vlees of vegetarisch in het centrum van Enschede.

uitje golf workshop Enschede
65 euro

vanaf 4 personen

The Highland Games

(inclusief diner)

The Highland Games: Eerst een warm ontvangst met koffie, thee en koek. Dan volgt een fantastisch groepsuitje dat geïnspireerd is door de wereldberoemde en rauwe Highland Games in Schotland. Uw groep wordt verdeeld in kleinere teams die in verschillende spelen zoveel mogelijk punten moeten behalen. Competitie element, maar wel op een hele gezellige en ontspannen wijze, een teamgericht buiten-uitje!

Diner: Drie gangen diner, heerlijk stukje vis of vlees, met groente uit Twente en huisgemaakte friet!

Uitje Enschede workshop Highland Games
65 euro

vanaf 10 personen

GPS: Cold Case

(inclusief diner)

Gps: Cold Case: in dit interactieve gps moordspel gaan jullie aan de slag om in teams een moord op te lossen, door het moordwapen te vinden! Met de gps gaan jullie op pad naar verschillende plekken in de stad waar jullie door het oplossen van moorddadige raadsels letters ontvangen, waarmee jullie de dader en uiteindelijk het moordwapen zullen vinden.

Twee gangen diner: wilt u een voorgerecht en een hoofdgerecht, of juist een hoofdgerecht en een nagerecht? Een lekker stukje vis of vlees, met groente uit Twente en huisgemaakte friet! Genieten!  (uiteraard ook een vegetarische variant).

uitje Enschede gps workshop Cold Case
65 euro

vanaf 15 personen

Kookworkshop Enschede

(inclusief diner)

Kookworkshop: Kook in ontspannen sfeer met uw groep een waanzinnig drie gangen menu! Culinair genieten, gezellig kletsen, drankje erbij, lekker ongedwongen bezig zijn. Gebaseerd op de heerlijke Italiaanse keuken (Cucina Italiana).

Diner: En al die zelfgemaakte gerechten samen zijn natuurlijk ook direct uw feestdiner! Let op: bij dit arrangement zijn de drankjes bij de prijs inbegrepen!

Uitje  Enschede Kookworkshop
65 euro

vanaf 8 personen

The Target

(inclusief diner)

Workshop: De teams gaan met een telefoon met ingebouwde GPS op pad om een gevaarlijke en net ontsnapte gangster in het centrum van Enschede te grijpen. Elke keer als de gangster wat steelt, wordt dat gemeld aan de politieteams. Die zitten hem dus op de hielen….

Diner: Een 3-gangen menu met keuze uit vlees of vis (uiteraard bieden wij ook een vegetarische variant).

Uitje Enschede workshop The Target
65 euro

vanaf 10 personen

Dancing Queen!

(inclusief diner)

Dans workshop: U kunt kiezen uit een exotische en bewegelijke Zumba-training, een Cuban Lady Salsa Event of een waanzinnige workshop Oriëntaals buikdansen!

Workshop Oriental Beauty: Maak zelf uw massageolie, geniet van een stoombad voor het gezicht, een masker en een heerlijke massage van elkaar! U voelt zich herboren…

Vlees of vis: Altijd goed en als u wilt ook heel verrassend: een hoofdgerecht met keuze uit vlees of vis.

Dance and beauty workshop Enschede
65 euro

vanaf 10 personen

Paaldansen

(inclusief diner)

Workshop paaldansen: Met een professionele paaldans paal wordt u door zeer gedreven en professionele instructrices op luchtige en vriendelijke wijze de fijne kneepjes van het paaldansen uit de doeken gedaan. Vooral de techniek en de sportieve kant van het paaldansen (en niet zo zeer de erotische kant van deze sport) komen naar voren. Een echte giller en hartstikke gezellig!

Diner: Twee gangen diner, wilt u een voorgerecht en een hoofdgerecht, of juist een hoofdgerecht en een nagerecht?

Uitje paaldansen workshop Enschede
65 euro

vanaf 10 personen

Burlesque

(inclusief diner)

Workshop Burlesque: Geen enkele ervaring vereist! Burlesque is een show dansstijl waarin u danst, poseert, teast en geniet. Burlesque draait om het verleiden, om humor, zelfspot zelfs, maar zeker ook om glamour, theater en vrouwelijke kracht. Denk aan prachtige vrouwelijke kleding, de Moulin Rouge en Express yourself… Een fantastische workshop waar u met uw vriendinnen kennismaken met de burlesque personage die elke vrouw in haar heeft!

Diner: Een heerlijk 3 gangen diner, in een leuk restaurant in het centrum van Enschede.

Uitje Enschede workshop Burlesque
65 euro

vanaf 10 personen

Girls Late Night Out

(inclusief diner)

Workshop striptease (ook wel sportease): Door een goede, enthousiaste en sportieve instructrice worden de basisprincipes van de striptease uitgelegd en voorgedaan, waarna u zelf aan de gang kunt. De workshop is niet echt erotisch, eerder sportief, humoristisch en gezellig. En uw eigen kleding houdt u gewoon aan. Gewoon proberen!

Diner: Twee gangen diner, wilt u een voorgerecht en een hoofdgerecht, of juist een hoofdgerecht en een nagerecht?

Striptease workshop Enschede
65 euro

vanaf 10 personen

Poker Face

(inclusief diner)

Workshop: Een pokerworkshop voor iedereen! Met professionele tafels en materialen. In deze pokerworkshop leert u alle aspecten van dit boeiende spel. Daarna gaat u zelf aan de slag… wie is de poker kampioen van uw groep (met prijsuitreiking)

Diner: Een 2-gangen menu met keuze uit vlees of vis (uiteraard bieden wij ook een vegetarische variant).

Uitje Enschede workshop poker
65 euro

vanaf 9 personen

Crea Bea Clinic

(inclusief diner)

Crea Bea workshop: Een gezellige en creatieve middag met een uniek resultaat. Ervaring is niet nodig, samen maken we er iets moois van! Iets unieks voor uw eigen huis of als cadeau. Alle benodigde materialen worden uiteraard aangeleverd. Alle deelnemers sturen van te voren foto’s op van henzelf of het bruidspaar die pop-art klaar worden geprepareerd. Vraag naar de opties!

Diner: Twee gangen diner, wilt u een voorgerecht en een hoofdgerecht, of juist een hoofdgerecht en een nagerecht?

Uitje Crea Bea workshop Enschede
65 euro

vanaf 12 personen

Improvisatie de luxe

(inclusief diner)

Workshop Improvisatie de Luxe: Als een soort ode aan het bekende programma De Lama’s, organiseren wij voor groepen onder leiding van een humoristische en bevlogen docente een acteer- en improvisatie-les die wordt opgevolgd door een wedstrijdje Lama’s. In deze de luxe versie gaat men net wat intensiever in op de trucs van het acteren. Veel lachen, veel leren, onvergetelijk!

Diner: Drie gangen diner. Een heerlijk stukje vis of vlees, met groente uit Twente en huisgemaakte friet! Genieten! (uiteraard ook een vegetarische variant).

Uitje workshop Enschede Improvisatie de luxe
65 euro

vanaf 10 personen

IJshockey!

(inclusief diner)

Workshop IJshockey: De nieuwe hit! Workshop IJshockey! U krijgt een uitleg, professionele schaatsen, shirts en helmen en na wat leuke en praktische oefeningen volgen de wedstrijdjes. Het is net als hockey, maar dan op de schaats en met iets andere regels. Waanzinnige belevenis!

Stamppotbuffet: Wat past er beter bij een activiteit op de schaats dan een uitgebreid stamppottenbuffet? Een gezellige en stevige afsluiting van deze bijzondere dag!

Workshop ijshockey Enschede
65 euro

vanaf 15 personen