sorteer op
a-z
sorteer op
groepsgrootte

Bier Hier!

(inclusief diner)

Bier Hier!: Waarom smaakt het ene bier zo anders dan het andere, hoe ontstaat de bierkleur en welke types bier zijn er zoal? Een grondige maar nooit saaie uitleg in een oergezellige bruine kroeg in Groningen, met een kleine proeverij van verschillende bieren.

Spare-ribs eten: gezellig spare-ribs eten, met frieten en diverse dipsausen.

Uitje Groningen workshop Bier Hier!
45 euro

vanaf 6 personen

Footgolf!

(inclusief diner)

Workshop Footgolf Groningen: Uniek en een nieuwe rage! Na voetvolley is er nu ook voetgolf! Met zo min mogelijk trappen de voetbal in de holes krijgen. Deze laagdrempelige workshop wordt georganiseerd in het prachtige Stadspark van Groningen met leuke en vriendelijke begeleiding!

Spare-ribs eten: Gezellig spare-ribs eten, met frieten en diverse dipsausen.

Of tapas eten: Lekkere Spaanse tapas, borden met nachos-chips gegratineerd met gesmolten kaas, Patatas bravas, brood met alioli en pesto.

Uitje Groningen workshop Footgolf
45 euro

vanaf 10 personen

Cupcakes versieren!

(inclusief diner)

Uitje Groningen workshop Cupcakes versieren: Echt iedereen kan het: zelf cupcakes maken! En niet alleen tijdens deze workshop maakt u de lekkerste en mooiste cupcakes daarna kunt u het zelf thuis ook doen! Deze lekkere kookworkshop is erg gezellig en leerzaam! Ingewikkeld? Welnee!

Diner optie 1: Een heerlijk diner in het restaurant waar u ook de cup cakes maakt.

Diner optie 2: de high tea: Een lekkere high tea is fantastisch. Vele zoete en hartige hapjes, verschillende soorten thee, gezellig kletsen met vriendinnen…

Uitje Cupcakes versieren workshop Groningen
45 euro

vanaf 8 personen

Groningen City Tour

(inclusief diner)

Workshop Groningen City Tour: Leer de Stad Groningen nu eens echt kennen! Lopend of op de fiets, onder leiding van een Stadjer die alles weet. Groningen heeft zo’n rijke historie! Na deze stadswandeling zult u nooit meer op dezelfde manier door de stad lopen! De aardige gids praat makkelijk, waardoor het nooit saai wordt.

Diner: Een heerlijk diner in een van de leukste restaurants van Groningen, met keuze uit vis, vlees of vegetarisch.

Uitje Groningen workshop Citytour
45 euro

vanaf 10 personen

Buikdansen!

(inclusief diner)

Buikdansen Ladies: Superkomische en toch leerzame workshop buikdansen. Inclusief rinkelsjaal, ritmes van Egyptische geheimzinnige danseressen en mooie muziek. U leert de basisritmes, er is een open sfeer en er wordt vooral veel plezier gemaakt! Kan er nog een vrijgezellenfeestje zonder?

Heerlijk 2-gangen diner: Heerlijk diner in 1 van de leukste restaurants van de stad! Bepaal zelf of u voor en hoofd wilt, of juist hoofd en na!

Uitje Groningen workshop Buikdansen
45 euro

vanaf 10 personen

Pitch and Putt Basic

(inclusief diner)

Pitch & Putt: Na een kop koffie met Groninger Koek krijgt u een korte uitleg over het golfspel voor iedereen: Pitch & Putt. De spanning neemt toe bij uw eerste afslag en het is feest als uw bal voor de eerste keer in de hole verdwijnt! Pitch & Putt is een uitdagend spel waarmee u en de rest van uw gezelschap snel veel plezier zult beleven.

Diner: Een heerlijk diner in een sfeervol restaurant.

Uitje Groningen workshop Pitch and Putt
45 euro

vanaf 4 personen